Bannerafbeeling

Specifieke doelgroepen van Dorth

MKB en Grootbedrijf

Zorgvuldige inventarisatie van de wensen van uw bedrijf en de obstakels daarbij. Vertaling daarvan naar de pensioenoplossing die bij uw organisatie past. Maatwerk. Waar liggen de risico's? Kunt u die verplaatsen? Suggesties hoe u die af kunt dekken. De mogelijkheden om de geldstroom aan te passen. Kostenbewust. Snel een beeld van welke aanbieder dan in aanmerking komt, en welke beslist niet. Indien nodig ontwerp van een nieuwe pensioenregeling of migratie. Conform de meest recente richtlijnen pensioen. Duurzaam betaalbaar, op grond van een berekening die klopt. AFM gecertificeerd.

Pensioenfondsen

Goed ingevoerd in de werkwijze, organisatie en belangen van pensioenfondsen. Gevoel voor verhoudingen. Bruggenbouwer tussen sociale partners. Uitstekende ingangen bij verzekeraars. Ervaren onderhandelaar in de driehoek werkgever, deelnemer en uitvoerder. Up to date met overeenkomsten, reglementen en voorwaarden op pensioengebied.

Verzekeraars

Ruim dertig jaar ervaring met alle processen op het gebied van Leven- en Pensioenbedrijf bij  verzekeraars. Managementfuncties op het gebied van administratie, accountmanagement en sales. Met name door die laatste twee een goede kijk op de gevoeligheden en benefits bij klanten. Zowel bij collectieve als individuele regelingen. Daarnaast ontwerp en beheer van pensioenregelingen. Daardoor ook een scherp oog voor mogelijke verbeteringen bij administratie- en salesafdelingen. Uitstekend trackrecord, niet alleen bij het genereren van groei, maar ook bij het doorvoeren van noodzakelijke saneringen.

DGA

Bekend met alle pensioenrichtlijnen voor de DGA. Focus op de juiste balans tussen wensen en mogelijkheden. Inventarisatie van de risico's in uw specifieke situatie. Advies hoe u die kostenefficiënt af kunt dekken. Ook op termijn. Van lastige materie naar helder verhaal. Bijzondere aandacht voor de fiscale aspecten. Alternatieven voor pensioen in eigen beheer. Het veiligstellen van uw pensioenopbouw. Actuarieel goed onderbouwd.

Foto van Pieter Bloemendaal
Pieter Bloemendaal
Koninklijke Dirkzwager
Lees verder
Foto van Klarin de Regt
Klarin de Regt
Renaissance Amsterdam Hotel
Lees verder